miercuri, 17 septembrie 2008

Întrebări Tâmpite

De multe ori am când se întamplă diverse chestii o babă sau un copil tembel tre' să pună o întrebare idioată fără sens care oricum nu se potriveşte niciodată şi pe care numa' un papagal putea s-o gândească. Ideea este că te întreabă şi trebuie să-i răspunzi: NU bunico nuuuu!!! Nu ştiu fiule, nu cred!!!

Televizorul

Ai un nenorocit de tembelizor care se mai striCĂ CÂnd ţie ştirea mai dragă. Urmează înjurături, nervi, ochi scoşi, "ţi-am spus EU Gheorghe să iei televizor nou da tu nu". Cert este că o sa te duci la vecinu' Mitică să te uiţi la meci unde nu poţi să simţi meciu' ca să n-o superi pe nevastă-sa. Şi evident îl dai la reparat. Când află hoaşca dă măta mare pune întrebarea bombă: B: Ce-ai făcut Gheorghe cu televizorul? L-ai pierdut la barbut? Gh:Nu mamă s-a stricat! Ahh s-a stricat? E TUBU??? Întrebă baba!!!! Pey de unde pana cuţului să ştii tu dacă-i tubul că doar nu eşti electronist. Da baba ca baba a auzit şi ea că e există un tub în televizor. N-are habar cum arată, o fi ca tubu' de pastă de dinţi sau ca flacoanele ei de medicamente numa' că asta e singura piesă care o cunoaşte şi întreabă de ea că deh...poate o ghici. Cum să nu.
Apendicita
Auzi într-o zi că băiatu' nu-ştu cui a făcut apendicită. Mda săracu săracu asta e sper să fie bine şi dai sfoară-n ţară şi la tine în cocioabă. Aude şi verişorul tău cel mic de 5 ani jumate, grădiniţă, grupa mijlocie. Ce crezi că te întreabă? DE CE A MÂNCAT SEMINŢE CU COAJĂ? Nu-ştu mă piticule ce-s yo doctor? O fi făcut din prostie. Da de ce m-o fi întrebat asta? Pey dacă asta i-au băgat în cap idiuoţi de părinţi. N-au avut alte idei.
Spre Oţoţoaia City (adică spre La Ţară)

Mergi şi tu voios cu maşina pe autostradă spre la ţară să-i mai vezi pe ai tăi că ţi-o fi dor. Şi te şi bat la cap cu telefoane de luni de zile cu rugăminţi de genu: nu mai vii taică şi pe la mine că nu mai am multe zile. De parcă zilele lui ar fi jetoane la poker. Şi îţi faci timp şi te duci cu nevastă-ta sau pe cine oi lua. Şi totuşi de ce mergi tu voios pe autostradă? Ca să-l vezi pă depravatu' dă tactu? Evident NU! Eşti voios că te duci să-i bei tot vinu şi să pleci cu portbagaju plin dă de toate care 3 sferturi le arunci (c-aşa se face acum). Şi cum mergi tu frumuşel în automobilul tău impresionant Dacia 1310TLX se întamplă un eveniment similar cu "iar a picat netu". Se strică maşina, îţi sare lanţu' la pedală, sau putrezeşte ceva acolo, evident fără să ştii tu ce. Şi dă-i pă dreapta chinuie-te şi fă-i ceva să mearga. Deodată te sună taică-tu disperat sau maică-ta crizată care pune mâna primul pe telefon că ăştia la ţară au una bucată telefon mobil care este considerat OZN (chiar dacă n-are nici cameră, mp3 sau slot pt card). Hai fiule mai ai mult? Mai am mult taticule mai am că s-a stricat maşina şi urmează întrebarea bomba: PĂI CE S-A ÎNTAMPLAT AI FĂCUT PANĂ??? Yo când aud de pană mă gândesc la roţi. Nu la motor. Şi mă gândesc cum se poate strica roata din moment ce nu funcţionează niciodată. E 1 dintre cele mai idioate obiecte care se învart în gol. Mă rog până se tocesc cauciucele montana care şi-asa-s cele mai proaste. Sau alea dacia din fabrica cum s-or chema dă pă logan făcute din gumă turbo. În fine trebuie să-i răspunzi lu' tac-tu la întrebarea tâmpită care pică cât se poate de prost. NU TACTULE N-AM FĂCUT PANĂ!!! NU MAI PORNEŞTE MOTORUL!!!

Şi tăticu insistent ce poa' să spună? Poate nu mai ai benzină de parcă ai avea trabant şi nu-ţi arată pe bord. NU TACTULE AM BENZINĂ!!!!!!! Atunci poate s-a terminat uleiul că în viziunea lui uleiul în motor se duce ca uleiul sub omletă. Normal dacă la viaţa lui a târşâit numaţ Moskwitch şi Wartburg. Şi cu greu îl convingi că nu merge motorul şi că vorbiţi voi mai târziu ;) Mda la această întrebare nu prea există remediu că oamenii care le pun sunt mult prea duşi. Aşa că tu lasă-i să vorbească şi "vezeţi" de gogoşeria ta (a.k.a. motorul dă dacie lada sau ce rablă nu-ţi porneşte fie ea şi BMW).

Sunatu' pe fix

Stai frumuşel acasă ca imbecista lenevind în fotoliu şi te uiţi la temblenovele când te trezeşti că te întrerupe cineva când ţi-era lumea mai dragă. Cin' să te întrerupă? Telefonul ca de obicei, trebuia să te sune tembela de sor-ta. - Buna! Ce faci? Eşti acasă?Da' unde puteam să fiu dacă mă suni pe fix. Ce întrebare tâmpită mai e şi asta?- Am luat fixu dupa mine? Cati km de fir îmi trebuie? Daca am telefon d-ăla comunist cu roată? Ce fac il car în poŞIetă ? Eşti acasă....nu dragă sunt în Bosnia. Sunt acasă şi mă uit la acasă zi repede.Urmează "La ce film te uiti ?" De parcă o şi interesa. Ce să zică şi ea din lipsă de imaginaţie.

Întoarcerea

Sună ca Întoarcerea lui Batman care suna mult mai frumos Batman Returns. Da nah...suntem români. În contextul de faţă te duci frumuşel la magazin să cumperi ceva. Ooops mi-am uitat cardu' acasă care oricum era gol. Revin în 10 minute. Te duci faci rost de un card plin şi te întorci cam peste o juma' de oră. Ehh, ce întrebare crezi că-ţi pune vânzătoarea când te revede? Evident una tâmpită care sună cam aşa: "V-aţi întors?". Atât de tâmpită e întrebarea încât ai impresia că e pusă la plural. Apoi îţi aminteşti că eşti o persoană importantă în faţa ei şi nu te mai uiţi în stânga sau dreapta să vezi dacă e cineva cu tine că poate ai uitat. Nu dragă nu m-am întors am plecat! Nu mă vezi aicea vânzătoare chioară?! Nu domne ea trebuia să-ţi reamintească DE CE este vânzătoare. Hai că am fost prea rău, e femeie cinstită nu se duce să fure. Cu toate că unele fură din magazine....da ce mai contează. Măcar să fie zâmbăreaţă şi funny.

P.S. Pe papagalul din poză îl cheamă CocoBau :X şi este foarte duios. Eu îi spun CocoBau Duios :D

4 comentarii:

Anonim spunea...

il cheama coco si e al meu so :-$

Sportivu spunea...

al tau care neiscalito :P cocobau cocobau yo ce am zis? :-?? nu-i tot aia ?:-b

Anonim spunea...

Ha ha bai Zbortivule mai ziceai de Tv alea alb/negru sa vezi ce avea bunica mea de ala cu lampi mama ce caldura facea da era bun iarna CA CAlorifer . Si vara il dadeam afara unde ne uitam la meciuri pe TVR 1 sau TVR doi sau ce mai prindea ca avea o antena de ziceai ca antena gigant a americanilor de la Arecibo sau Noua Zeelanda pt cunoscatori .Din pacate nu mai merge de 4 /5 ani dar cu putina rabdare poate fi reparat (oare se mai fabrica lambi de televizoare , nu cred ) :))

Anonim spunea...

esti retardat care sta pe gugal si ragaie cand da duble:))