joi, 5 martie 2009

Veşti din Armată...

Mdaa pentru fraieri că yo...pey hai să-ţi povestesc. Săptămâna trecută am fost la o filmare pentru bere Timişoreana unde ne-a îmbrăcat în soldaţi. Când am auzit de soldaţi am început să fac ca toate alea că "Hai măăăă!! Da yo nu vreau soldaţi!!!". Şi pe cât mă smiorcăiam îţi dai seama că m-am dus cu ultimii 3 să mă schimb că cică să stau îmbrăcat în soldat cât mai puţin timp.Adică aşa mi-am calculat yo. Şi ce să vezi...ca să fiu soldat cu juma' de oră mai puţin m-am ales cu cea mai proastă uniformă: pantalonii mă înţepau în ultimul hal doar pe mine şi erau prinşi cu ac de siguranţă, cureaua era lipită cu scotch şi legată cu sfoară iar cizmele aveau nişte pătrăţele în talpă de mi-am rupt picioarele când s-a tras scena. Că ne punea să călcăm ca animalele că cică să se audă că mergem pe cioburi. Şi după ce m-am schimbat m-am dus să-mi iau sandviş c-am văzut că lumea mânca de zor şi când colo...ahh pey nu mai sunt sandvişuri. Şi uite aşa am înjurat cel mai mult dintre toţi soldaţii că erau vreo 20. Mişto? Foarte!!! Şi a fost destul de nasol, am stat în frig şi abia am băut un ceai amărât. Atmosfera în schimb a fost foarte plăcută la un moment dat că era plin de soldaţi mai peste tot şi parcă chiar eram în 1942.După ce le-am văzut pe fete îmbrăcate ca ţaţa floare din 1935 cu salată în pălărie parcă nu mă mai simţeam aşa naşpa în uniforma aia dobitocită. În fine am făcut multe poze şi când am ajuns acasă mi-am pus una la avatar să văd dacă m-o crede cineva. Şi unde mă aşteptam să fac o listă de 3-4 fraieriţi m-am ales cu o listă de 3-4 nefraieriţi că spre surprinderea mea...juma' de ţară m-a crezut. Şi uite aşa de luni eu eram plecat în armată pentru nu ştiu câţi fraieriţi. Şi a trebuit să fac pe inbi (invisible-ul) aproape o săptămână ca să "sufere" lumea după mine. Pune omu' o poză la avatar într-o uniformă gri de nazist, îţi zice că s-a înrolat în armată şi tu în loc să caşti ochii la detalii te uiţi aşa la litere şi: "Hai măăăăă cum să pleci în armată!!!!!! Te-ai tâmpit?". Ca să vezi că fetele din ziua de azi sunt atât de tâmpe încât n-au habar cum arată un soldat. Iar altele sunt atât de căscate încât se uită la literele care spun că plec în armată şi nici nu mai observă avatarul cu uniforma de nazist care Mihăilă zice că-i de rusnac. Nu contează foarte mult asta, cert este că de român n-are cum să fie. Mă întreba o fufă foarte insistent la ce unitate mă duc şi nu observa că eram îmbrăcat în gri. Pey vezi tu dragă, uniforma trebuia să fie VERDE nu gri că doar nu fac armata în cimitirul lu' Hitler!
Şi fuckultatea cui o lăsam? Şi ce fac yo 1 an de zile în armată fără să mă destrăbălez cum îmi place c-acolo fac ăia instrucţie cu tine. Dacă am chiulit tot liceul crezi că sunt capabil să stau 12 luni în armată fără să dezertez? Plus că din câte am auzit, mai nou dai şpagă ca să intri în armată.
Şi uite aşa cu armata...mai am un mic plan legat de armată care deocamdată e Top Secret dar gata cu farsele. Am aflat în mare ce mă interesa cu toate că ştiam deja. Şi mai sunt câteva persoane care merită felicitări mulţumită faptului că nu s-au lăsat fraierite (NatalielenalinamihăilĂ) de uniforma mea gri şi încă câţiva care au cam intrat la bănuieli iniţial dar tot s-au lăsat prostiţi într-un final. Ideea era să văd doar dacă mă crede cineva şi dacă am văzut că se poate după aia am amplificat toată povestea ca să văd cine o să-mi ducă dorul şi cine vrea să mă mai vadă înainte să plec. Sper să nu vă supăraţi...foarte tare!!! Adică treaba voastră!